Julkisivukuvat valmiit

Blogin hiljaiselon aikana olemme vaihtaneet lukemattomia sähköposteja Sievitalon kanssa, mutta vihdoin julkisivukuvat ovat valmiina! Sievitalojen osalta homma sujui todella jouhevasti ja ammattimaisesti.

Julkisivukuvia kävimme siis näyttämässä eilen Vihdin kunnan rakennusvalvonnassa ja naapuritontin suunnitelmat nähtyämme päätimme vielä nostaa lattiakorkoa +20cm ja kuviin täytyi vielä merkitä invaluiskallekin varaus. Tämä tapaaminen oli ohi klo 14.00 ja jo klo 15.00 saimme Sievitaloilta sähköpostiimme lopulliset julkisivukuvat ja pääsemme hakemaan rakennuslupaa!

Itsellemme tässä rakennusvaiheessa tuotti suurta tuskaa lyödä lukkoon julkisivun materiaalivalinnat ja värimaailma. Haastavaa oli myös miettiä LVI-kalusteiden paikat lukkoon, kun emme olleet uhranneet vielä juurikaan ajatuksia keittiölle, kodinhoitohuoneelle tai vessoille. Mutta siitäkin selvittiin. Luonnospalaverissa suurena apuna oli jälleen kerran Sievitalojen edustaja Ulla Suomala ja puhelinsoiton päässä ollut Omega-keittiöiden Tommi Isosaari.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muuttovalmis koti

Maanrakennus vauhdissa

Ensimmäisiä sisustushankintoja