Elementit saapuivat

Vihdoin keskiviikkona 26.6. klo 7.00 tontille saapui elementtirekka. Päivä oli synkkä, mutta onneksi luvattu sade alkoi vasta illalla, kun jokainen nurkka oli saatu kunnolla suojattua sateelta.

Pystytysporukka tuli yllättäen naapurikunnasta Lohjalta paikalle ja neljän tunnin ahkeroinnin jälkeen kello 11 maissa olivat seinät jo pystyssä. Nopeaa toimintaa! Pystytysporukka teki tuolloin keskiviikkona pitkän päivän, koska torstaille oli puolestaan luvattu ukkosta. Ja illalla meillä olikin jo kattotuolit paikallaan, etuterassin katos tehtynä sekä aluskatteen asennus aloitettu.

Muutama reklamaatio saatiin/jouduttiin Sievitaloille tekemään. Yksi ikkuna puuttui matkasta (oli kuulemma hajonnut jo tehtaalla) ja noston aikana yksi ulkoverhouslaudoista halkesi. Mutta aika pienet on murheet tässä kohtaa.






Kommentit

  1. Todella nopeasti saivat elementit pystyyn. Meillä myös aikoinaan talo rakennettiin elementeistä. Uusintasaumausta ei vielä meidän aikana siihen tehty, nykyään emme enää asu samassa talossa. Ikävä sitä aluetta ja taloa toki on, mutta meidän oli muutettava vieläkin suurempaan taloon. https://www.esasauma.fi/elementtisaumaukset

    VastaaPoista
  2. Eipä kauaa mennyt tuossa urakassa. Meillä on tarkoituksena myös kohta aloittaa rakennustyöt. Meille tulee elementtihalli pystytettynä keväällä, joten mukava sitä projektia sitten seurata. https://linnasteel.fi/yritys/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muuttovalmis koti

Maanrakennus vauhdissa

Ensimmäisiä sisustushankintoja