Toukokuu ja pihatyöt

Blogin puolella on ollut hiljaista, mutta tontilla ei 😁. Olemme ahertaneet pihan kimpussa joka päivä. Pihasuunnitelman teetimme siis jo viime vuoden lopulla Vihertaika/Heli Virkkusen avulla ja se oli paras päätös ikinä!

Pihan pohjia tehtiin maanrakennusurakoitsijan puolesta 2,5 päivää. Sitten alkoi meidän uurastus.
  • Rakensimme itse terassin ja teemme kaikki kivityöt itse (pihakivetys ja istutusallas) . Takapihalle on tuloillaan pieni puro ja kasveja on istutettu tarpeeksi. Kuorikatetta on mennyt tähän mennessä 3000l. Seulanpääkiviä 2000kg ja 1000kg on vielä tulossa lisää. Pihakiviä ja vallikiviä taisi olla 5 lavaa. Ja tontin koko on 620m2...


Tällä hetkellä jäljellä oleva isoin urakka on laittaa loput pihakivet paikalleen. Ja toki terassille pitäisi rakentaa vielä rappuset ja muutamia kohtia vielä maalailla. Ei lopu tekeminen heti kesken, mutta maaliviiva häämöttää jo! 

Kommentit

  1. Hyvältä näyttää sekä piha että terassi! Haaveena on vielä itsekin joskus omistaa omakotitalo, jossa olisi puutarha. Talolla ei itsellä niin väliä, että minkälainen on, mutta puutarhalla sitäkin enemmän.
    Tällä hetkellä asun vielä kerrostalossa, ja taloyhtiö ilmoitti juuri ilmastointimittauksesta. Ikinä ennen kuullutkaan koko asiasta, mutta löysin muun muassa tältä sivulta aiheesta tietoa: https://www.lvi-kartoitus.com/ilmastointimittaus. Nyt taas tiedän enemmän tästäkin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muuttovalmis koti

Viimeisiä viikkoja viedään

Talomallin valinta