Hintojen vertailua ja odottamista

Tällä hetkellä yllättävän paljon aikaa menee hintojen vertailuun. Joka päivä lapsen mentyä nukkumaan on Google ahkerassa käytössä. Sillä pohdittavana on nyt mm. haluammeko sittenkään valitsemaamme liesituuletinta, sillä muutoshinta oli +682e. Vai menisimmekö sittenkin perustoimitukseen kuuluvalla mallilla. Tuleeko meille teräksinen vai valkoinen liesituuletin?

Ja ehkä kävin jo paikallisessa rautakaupassa tutustumassa Sievitalojen perustoimitukseen kuuluviin laattamalleihinkin. Vaikka mikään kiire meillä ei ole. Sisustusvalinnat tulee olla tehtynä vasta viikolla 30.

Tämä vaihe tuntuu olevan yhtä odottelua. Odotamme kunnan puolelta näyttelysopimuksen lopullista versiota, jotta voisimme saattaa tonttikaupat loppuun. Myös lainan hyväksyminen/nostaminen odottaa, että saamme tontin vuokrasopimuksen tai kauppakirjat tehtyä. Rakennusluvasta puuttuu vielä naapureiden kuuleminen, koska kukaan ei ole vielä tehnyt kauppoja kunnan kanssa. Sähköyhtiöltä odotamme tietoa, koska he alkavat rakentaa alueelle sähköverkkoa. Eli paljon odottamista seuraavien viikkojen aikana :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maanrakennus vauhdissa

Muuttovalmis koti

Ensimmäisiä sisustushankintoja